Wat klanten zeggen

Annemarie:

Een jaar geleden kwam ik bij Thea terecht nadat ik bij een personal trainer was gaan trainen en ik advies wilde over mijn leefstijl en voeding.
Ik kan je vertellen, dat was een goede stap! Bij Thea voel je je direct thuis. Niks is gek of raar, je hoeft je nergens voor te schamen omdat ze het zelf allemaal al eens heeft meegemaakt. Er is geen oordeel, geen goed of fout. Thea loopt als het ware een stukje met je mee, bespreekt wat je eet, hoe je je daarbij voelt, waarom je eet, en geeft je daardoor zelf het inzicht om goede gewoontes in te gaan bouwen in je leefstijl.  Omdat ze zelf ook al deze stappen heeft meegemaakt weet ze precies wat je meemaakt en hoe je je voelt. Ze focust daarbij niet op de cijfers op de weegschaal of op je BMI, maar juist op hoe je je voelt en hoe je in je vel zit. Dat is zo enorm verfrissend dat ik dat iedereen zou gunnen. Twijfel je nog of de coaching van Thea geschikt voor je is? Neem gewoon die stap, en loop samen een eindje met elkaar op, het brengt je bij prachtige uit-en-inzichten.

Erika:

Vegetariër worden, afvallen en in shape komen.

Twee vragen die me al een tijdje bezighielden:
– Wanneer gooi ik het roer om om vegetariër te worden?
– Hoe voorkom ik dat te zwaar wordt tijdens de overgang?

Maar we herkennen het vast allemaal, druk, druk, druk en daadwerkelijk knopen doorhakken betekent ook serieus de bal oppakken en ervoor gaan! Maar ja, er zijn altijd mitsen en maren…..

Robin Vis kende ik al een tijdje. Bij hem startte ik een paar jaar geleden met Personal Training, aansluitend trainden we in een klein groepje verder. Maar sommige dingen houden op, zo ook het kleine groepje waarin ik trainde. Na een intensief jaar privé benaderde Robbin mij dat hij plek had voor mij om weer mee te trainen in een klein groepje. Ja, daar voelde ik wel weer voor en zo kwam ik Thea Drost tegen, die in hetzelfde kleine groepje traint. Je praat wat met elkaar tijdens en na de training en zo kwam ik erachter dat zij de opleiding deed om gewichtsconsulente/ leefstijlcoach te worden.

Dit zette mij aan het denken om definitief knopen door te hakken. In gesprek met Thea stelden we de volgende doelen op:
– Omschakelen van niet vegetariër, naar vegetariër
– Een paar kilo afvallen
– Weer sporten op mijn oude niveau

Samen met Thea stippelden we een mooi plan uit welke voor mij op maat gemaakt werd. Ook Robbin Vis haakte aan, waar Thea indien gewenst, mee samenwerkt. Dit bleek een mooie combi. Ja ik stond erachter, maar het omschakelen van niet vegetariër naar vegetariër deed wat met me. Thea kon de stress zien…., wijselijk zei ze daar niet veel van en dat was voor mij goed. Eerst nog maar even een potje met mezelf stoeien…

Ik herinner mij nog goed het eerste rondje naar de supermarkt om voor een paar dagen vegetarisch eten in te slaan, daar zat ik dan thuis, met een aanrecht vol spullen erop die ik normaal niet at.
Maar A was gezegd en B volgde daarop. Dankzij de uitstekende begeleiding (op een fijne natuurlijke manier, zonder iets op te dringen), volgden de resultaten. En die mogen er zijn!

Ik eet nu lekker veggie, met de kanttekening, dat als ik bij vrienden eet en zij hebben niet veggie gekookt ik dan gewoon eet “wat de pot schaft”. Daarnaast ben ik weer op het gewicht wat ik voor ogen had. Door gezond te eten en daar niet te veel van af te wijken was dit met een half jaar gelukt.
Ook het sporten heeft hiertoe bijgedragen, ik sport weer heel regelmatig en het is waar wat Thea schrijft op haar website:
“Bewegen, gezond eten, stress verminderen, beter omgaan met stress en goede nachtrust is allemaal nodig voor het verkrijgen van een gezond leefpatroon. Dit klinkt misschien heel omvangrijk en wellicht denk je nu “Pfff dat is een klus”, maar juist omdat het één met het ander verband houdt, zal het één het andere meenemen.”

Ik kan je uit eigen ervaring zeggen dat het allemaal nauw samenhangt en elkaar meeneemt als je er mee aan de slag gaat en je de balans ervaart!