Over mij

Mijn naam is Thea Drost. Al sinds ik als 4 jarige uk bij de schoolarts kwam , waren de geluiden variërend van, dat ik moest opletten op mijn gewicht, tot, dat ik toch echt moest gaan afvallen. De eerste keer was ik nog maar 10 jaar jong. Met behulp van de huisarts ben ik toen 13 kilo afgevallen. Ik was altijd een beweeglijk kind, altijd buiten en veel in beweging. Ik kreeg nauwelijks snoep en was toch te zwaar.

Helaas kwam ik kort daarna weer aan, en meer dan ik was afgevallen. Deze trend heeft zich voortgezet tot 2017. Ik was zo ongeveer op mijn zwaarst en ben voor de zoveelste keer maar weer begonnen met sporten, 4-6 keer per week 1,5 uur per keer. Weinig eten en alles erg mager. In het begin viel ik wel wat af, maar zeker niet de hoeveelheid die je zou verwachten bij het eet- en beweegpatroon welke ik hanteerde.

Bij de overgangsconsulent aangeklopt voor heel andere klachten, zoals haar functie / titel al doet vermoeden 😉 Van haar kreeg ik wat voedingsadviezen; vaker eten. Dat werkte prima. Met sporten bleef ik gedreven doorgaan, maar helaas gaf het weinig tot geen resultaat meer wat betreft toename spierkracht en het verlies van kilo’s. Een jaar later kwam ik bij Robbin Vis terecht. Een personal trainer die lekker in de natuur zijn trainingen geeft. Helemaal mijn ding om lekker buiten in beweging te zijn. Hij heeft mij gelift naar een niveau die ik nooit voor mogelijk heb gehouden. Ik maakte vorderingen, werd sterker, kreeg meer uithoudingsvermogen en ik viel weer verder af; rustig maar gestaag. Een jaar later was ik op gewicht; de helft van wat ik twee jaar daarvoor woog.

Deze ervaring is zó belangrijk voor mij geweest, dat ik niet anders kán dan hier iets mee doen. Ik wil dolgraag jou, hiermee helpen. Ik weet immers heel goed wat het betekent om te zwaar te zijn. Ik begrijp heel goed wat het met je kan doen als persoon, zowel lichamelijk, als mentaal, als sociaal. Ik weet nu ook hoe ik me kan voelen zonder al dat gewicht en dit gun ik ook jou!! Sporten en gezonde voeding zijn nu echt onderdeel van mijn leven en geloof mij: als ík dit kan, dan kan jíj dit ook!! 

Zin om hier samen aan te gaan werken? Mail of bel gerust!